Network Menu

OAMEs regionmöten

Regionmötet är förlagt till hösten, vanligtvis oktober månad.

Det är då regionstyrelsen, som består av alla avdelningsordförande i regionen, sammanträder och har sitt formella årsmöte. Dessutom erbjuds ofta aktiviteter för andra intresserade Sweor, som t.ex. utflykter och guidade besök.

Vartannat år arrangeras OAMEs regionmöte lokalt i regi av en av avdelningarna i den egna regionen och vartannat år sker det i samband med SWEA Internationals Världsmöte.

Regionmöte 2016 blir i Virginia Beach

Virginia skyltOAMEs regionmöte för 2016 äger rum i Virginia Beach 13-16 oktober.

För information om mötet, läs mer på SWEA Lissabons webbplats i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2015 i Arizona

OAMEs styrelse under VM2015

OAMEs styrelse under VM2015

Regionmötet 2015 hölls i Arizona under Världsmöte 2015.

Från artikeln om mötet: Under fredagen var det dags för regionårsmötet – vi i OAME uppskattade att det förlagts till konferensrummet Valley Ho 1. Enkelt att komma ihåg! Vi hade ett mycket givande förmöte där vi diskuterade gemensamma problem och lösningar för framtiden; alltid så oerhört givande att träffa varandra i styrelsen. Det gör det så mycket bättre och enklare att kommunicera effektivt och komma fram till beslut under våra månatliga möten via GoToMeetings.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2014 i Greensboro

OAMEs regionmöte hölls i Greensboro den 3-5 oktober, med värdavdelning för mötet SWEA North Carolina.

Vi njöt av ett fullspäckat program med besök på the Civil Rights Museum, “southern BBQ” hos en medlem, regionmöte på Volvo Trucks, vinprovning på Stonefield Cellars, musik av stipendiaten Kristoffer Emanuelsson, och författarfrukost med SWEA:s Birgitta Gottlieb McGalliard som skrivit om sin familjs öde i Lives Divided: My Family Torn apart by WWII and the Soviet Gulag.

photo (23)
photo (22)
photo (21)

Regionmöte 2013 i Bologna

Styrelsen för region OAME under VM 2013

Styrelsen för region OAME under VM 2013

Regionmötet 2013 hölls i Bologna, Italien under Världsmöte 2013.

Från VM2013 webbplatsen: Att hela regionstyrelsen får tillfälle att sitta tillsammans runt ett bord och utbyta erfarenheter är otroligt värdefullt. Problem ventileras och lösningar hittas bra mycket lättare då man kan se varandra i ögonen, än då man håller telefonmöten, hur utmärkta man än tycker, att de senare kan vara.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>