Network Menu

God Jul & Gott Nytt År!

IMG_8781jpgNu när vi njutit av det sista Lucia-tåget för i år, och kanske gråtit lite tyst när vi hört Gläns över sjö och strand

– för mig längtar jag lite extra till Sverige när jag hör den, och undrar varför jag bor i USA – är det snart dags för mig att åka till fjällen här i Pennsylvania, och fira jul med mina tre barn! Det blir ju inte bättre än det, oavsett var det är! Sedan bär det av till Sverige för att tillbringa nyårsafton och krama om mina föräldrar…..

Det var mycket som hände under SWEA-året 2014, för mig personligen avgick jag som ordförande i Washington DC efter fyra härliga år, och valdes till regionordförande för OAME – en oerhörd utmaning – och fick åka till Internationals årsmöte i Fort Lauderdale som åhörare och för att lära.

Sedan var det dags för regionmöte i Greensboro i oktober. Det var en upplevelse jag inte kommer att glömma på länge, det var mitt första regionmöte som ordförande, så det var nytt och lite stressigt, men det var så härligt att träffa alla energiska fina Sweor, och vilket otroligt bra program som NC-Sweorna satt ihop – inte hade jag trott att jag skulle kliva upp i en rosa långtradare för ett år sedan! Det är en sådan energi-injektion varje gång en stor grupp Sweor träffas, men det krävs mycket organiserande och förarbete, och vi kan inte nog tacka er i NC – det gjorde ni verkligen bra! Och visst kom vi fram till två utmärkta konkreta förslag på arbetsmötet – förslagen har emottagits med stor entusiasm av SWEA International, och vi ser fram emot att se vår SWEA app och globen på webbsidan snart!

Jag hoppas nu att ni alla får en underbar jul, och som jag, kan tillbringa den med nära och kära – och glöm inte att ge dem en extra kram, för många av oss är det alldeles för långt mellan besöken, och då känns det skönt att komma ihåg den härliga extralånga julkramen när vi är tillbaka i USA som ju är vårt hem. Och visst blir det julstämning här också när lucia-tågen sjunger Gläns över sjö och strand och jag torkar lite försynt bort tåren ………

Många julkramar,

Cecilia

Se bilder från årets julmarknader och julfester: AtlantaNew JerseyVirginia BeachWashington DC